Aquest plat de patates al vapor amb cloïsses i llagostins el va elaborar una amiga meva

Aquest plat de patates al vapor amb cloïsses i llagostins el va elaborar una amiga meva. Ella és venedora i fanàtica de Thermomix. Li agrada estar tot el dia enganxada al robot, sigui per feina sigui per innovar amb plats que ens tornen bojos a tots. Aquesta vegada, se li va ocórrer aquest plat recordant una recepta que van elaborar en la seva delegació per a una classe de demostració. Ella ho va fer amb rossellones i per al brou de peix va preparar un olor utilitzant uns llagostins que tenia i amb els que després va adornar el plat. La recepta de patates al vapor amb cloïsses i llagostins és senzilla, queda molt rica i gens pesada. Us la recomano perquè és un plat molt complet que va captivar a tots els seus comensals.

Aquest plat de patates al vapor amb cloïsses i llagostins el va elaborar una amiga meva. Ella és venedora i fanàtica de Thermomix. Li agrada estar tot el dia enganxada al robot, sigui per feina sigui per innovar amb plats que ens tornen bojos a tots.

Aquesta vegada, se li va ocórrer aquest plat recordant una recepta que van elaborar en la seva delegació per a una classe de demostració. Ella ho va fer amb rossellones i per al brou de peix va preparar un olor utilitzant uns llagostins que tenia i amb els que després va adornar el plat. La recepta de patates al vapor amb cloïsses i llagostins és senzilla, queda molt rica i gens pesada. Us la recomano perquè és un plat molt complet que va captivar a tots els seus comensals.