El lluç gallec de palangre que venem a Peixateries Gourmet Andorra són lluços seleccionats. Dels millors, seleccionem els millors

El lluç gallec de palangre que venem a Peixateries Gourmet Andorra són lluços seleccionats. Dels millors, seleccionem els millors. Així ho indica l'etiquetatge dels lluços que comprem cada dia. Mètode de pesca: Palangre (Ham) . El lluç de palangre és un peix blanc amb un contingut gras i calòric baix. Aporta 65 calories i menys de 2 grams de greix per cada 100 grams de lluç ingerim. És ric en proteïnes completes i posseeix diferents vitamines i minerals que són beneficioses per a la nostra salut. Com cuinar el lluç gallec de palangre? El lluç gallec té infinitat d'exquisides receptes. Unes d'elles simples i delicioses serien a la romana (amb farina i ou), al "pil pil", en salsa verda, al forn amb patata i ceba, a la planxa, en sarsuela juntament amb unes rodanxetes de rap i orada, a la donostiarra, a "l'estil d'Orio", etc.

El lluç gallec de palangre que venem a Peixateries Gourmet Andorra són lluços seleccionats. Dels millors, seleccionem els millors. Així ho indica l’etiquetatge dels lluços que comprem cada dia.

Mètode de pesca: Palangre (Ham) .

El lluç de palangre és un peix blanc amb un contingut gras i calòric baix. Aporta 65 calories i menys de 2 grams de greix per cada 100 grams de lluç ingerim. És ric en proteïnes completes i posseeix diferents vitamines i minerals que són beneficioses per a la nostra salut.

Com cuinar el lluç gallec de palangre?

El lluç gallec té infinitat d’exquisides receptes. Unes d’elles simples i delicioses serien a la romana (amb farina i ou), al « pil pil », en salsa verda, al forn amb patata i ceba, a la planxa, en sarsuela juntament amb unes rodanxetes de rap i orada, a la donostiarra, a « l’estil d’Orio », etc.

El lluç gallec de palangre que venem a Peixateries Gourmet Andorra són lluços seleccionats. Dels millors, seleccionem els millors. Així ho indica l'etiquetatge dels lluços que comprem cada dia.