Ben aviat el seu peix i marisc fred i del dia a domicili, el peix de Peixateries Gourmet a casa vostra. No et pots desplaçar? Doncs truca i fes la teva comanda per telèfon, whatsapp o directament a la peixateria, demaneu per telèfon i te'l portem a casa

Ben aviat el seu peix i marisc fresc i del dia a domicili, el peix de Peixateries Gourmet a casa vostra. No et pots desplaçar? Doncs truca i fes la teva comanda per telèfon, whatsapp o directament a la peixateria, demaneu per telèfon i te’l portem a casa. PEIXATERIES GOURMET ANDORRA el peix fresc de la llotja a la seva taula. En la nostra feina prima la qualitat dels productes i la professionalitat de les persones que hi treballem.

Ben aviat el seu peix i marisc fresc i del dia a domicili, el peix de Peixateries Gourmet a casa vostra. No et pots desplaçar? Doncs truca i fes la teva comanda per telèfon, whatsapp o directament a la peixateria, demaneu per telèfon i te'l portem a casa. PEIXATERIES GOURMET ANDORRA el peix fresc de la llotja a la seva taula. En la nostra feina prima la qualitat dels productes i la professionalitat de les persones que hi treballem.

By admin