Les millors receptes de salmó per fer amb nenes i nens. El salmó és un aliment que permet moltes variacions i receptes. A més a més és molt saludable i fàcil de fer.

Les millors receptes de salmó per fer amb nenes i nens. El salmó és un aliment que permet moltes variacions i receptes. A més a més és molt saludable i fàcil de fer. Fins i tot per passar una estona divertida a la cuina amb els més petits. T’ensenyem algunes receptes de salmó per fer en família.

Capricis de carabassó amb salmó i formatge
Els capricis de carabassó amb salmó i formatge van perfectes per a un sopar o dinar una mica més formal. A més a més, fer-ho amb els nens és molt divertit! Agafem el carabassó i el tallem en làmines fines. Untem el formatge crema i incorporem també una mica de salmó. Ara toca gaudir!

Arbre de Nadal d’alvocat i salmó
Mireu aquest que bonic! Un arbre preciós d’alvocat i salmó. Pelem l’alvocat i el tallem en trossets en forma de fulles. Amb aquests trossos d’alvocat anem formant l’arbre i acabem decorant amb el salmó i petits tomàquets.

Rotllets de salmó i formatge
Una altra forma de menjar salmó és fent un bon rotllet. No necessitem molts ingredients, només pa de motlle, salmó i formatge. Unim 6 llesques de pa de motlle i les aixafem, untem el formatge, col·loquem el salmó i l’enrotllem tot bé. El tallem en rodanxes, i a menjar!

Capricis de carabassó amb salmó i formatge Els capricis de carabassó amb salmó i formatge van perfectes per a un sopar o dinar una mica més formal. A més a més, fer-ho amb els nens és molt divertit! Agafem el carabassó i el tallem en làmines fines. Untem el formatge crema i incorporem també una mica de salmó. Ara toca gaudir! Arbre de Nadal d’alvocat i salmó Mireu aquest que bonic! Un arbre preciós d’alvocat i salmó. Pelem l’alvocat i el tallem en trossets en forma de fulles. Amb aquests trossos d’alvocat anem formant l’arbre i acabem decorant amb el salmó i petits tomàquets. Rotllets de salmó i formatge Una altra forma de menjar salmó és fent un bon rotllet. No necessitem molts ingredients, només pa de motlle, salmó i formatge. Unim 6 llesques de pa de motlle i les aixafem, untem el formatge, col·loquem el salmó i l’enrotllem tot bé. El tallem en rodanxes, i a menjar!

 

 

By admin